, , ,

Vi sprang på varandra

På vägen ut från träningen möts vi i dörren, jag är nyduschad och iordning gjord, du är trött efter en dag på jobbet. Jag pratar i telefon när vi möts, jag sträcker på mig och du ger mig en sträng blick, pekar åt mig att följa efter dig.
Utan att tveka vänder jag om och följer dig uppför trappan, du leder mig först in i ett osett hörn. När jag lägger på luren står du bakom min rygg, tar ett grepp om mitt hår med ena handen och drar upp min klänning med andra. Din hand vandrar vidare innanför mina trosor, du känner hur fuktig jag är. Tar upp handen och stoppar in fingrarna i min mun, säger -slynan behöver kuk, kom nu!
Du leder mig till toaletten som ligger lite avskilt, väl inne pressar du upp mig hårt mot väggen, kysser mig hårt, håller i min nacke när du hånglar upp mig mot väggen. Du bestämmer tempo och hårdhet. Drar mitt huvud bakåt och säger -på knä.
Jag lyder dig villigt och är snabbt nere på knä framför dig, väntar snällt när du knäpper upp byxorna och låter dem falla till golvet. Jag låter tungan snudda din hårda kuk och det resulterar i att du tar ett fast tag om mitt hår, drar mig bakåt och uppåt för att se dig i ögonen. -slynan ska be snällt!
Tårar i mina ögon av ditt grepp om mitt hår -snälla herrn får jag smaka herrns kuk?
-ja! Du släpper mig och stryker istället ömt över mitt hår när mina läppar sluts kring din kuk.
Jag njuter en stund av att få smaka på dig, i min takt, ta in varje form och ådra, ge dig det jag vet att du njuter av. Njuter gör du, efter en stund börjar jag öva, det var längesedan, öva för att ta hela dig, jag lyckas på några försök och du ler stort mot mig. Du pressar ner dig i min hals och håller dig kvar, rör dig sakta och njuter av kontrollen du har över din slyna.
Du drar dig ur säger -upp, ryggen mot mig!
Jag gör som tillsagd, lutar mig mot handfatet, står brett isär med benen, klänningen uppdragen så rumpan är bar.
Utan att känna efter särskilt mycket pressar du din kuk till roten in i min fitta. Jag njuter av varje rörelse, du lutar dig mot mig, smeker min klitta när du viskar i mitt öra -slynan har förtjänat att komma, så kom för mig!
Det tar mig inte många sekunder innan jag följer din uppmaning, mina ben skakar när din tumme istället glider in i min anal. Igen viskar du i mitt öra -vill slynan ha kuk i röven?
-ja, herrn, snälla herrn jag vill känna din kuk i rumpan!
Saliven rinner mellan mina skinkor när du pressar din kuk mot min anal. Jag möter dig och tvingar dig att pressa in snabbare, djupare.
Du tar mig hårt nu, handen runt min hals , du pressar hårt och viskar -jag har en duktig analslyna! Jag är nära och kommer fylla din anal.
-snälla, snälla herrn får jag komma.
Dina stön säger att det inte är långt kvar du pressar handen hårdare kring min hals -kom, slyna!
Jag trillar över gränsen och kramar din kuk hårt i min anal när du saktar ner och fyller mig med varm sperma.
Vi rättar till oss, du ger mig en kyss på kinden innan du går din väg.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *